Μπουονανότε: Κάθε γκολ και ένα φιλί-αφιέρωση στους αδικοχαμένους φίλους του - iefimerida.gr

Μπουονανότε: Κάθε γκολ και ένα φιλί-αφιέρωση στους αδικοχαμένους φίλους του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε πέτυχε τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι που ξεκίνησε ως βασικός στο φετινό πρωτάθλημα και φυσικά αναδείχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή της Ενωσης στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Σε μια ακόμη μεγάλη εμφάνισή του πάντως, δεν ξέχασε τους αδικοχαμένους φίλους του, στο δυστύχημα που του σημάδεψε τη ζωή.

Ο «κοντός» αποδείχθηκε ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτός που βοήθησε τα μέγιστα την ΑΕΚ ώστε να γυρίσει το παιχνίδι από το 0-1 του ΠΑΣ. Πρώτο γκολ με πέναλτι, σκοράρει, φιλάει το τατουάζ στο αριστερό του μπράτσο δείχνοντας τον ουρανό. Δεύτερο γκολ, με το προσωπικό του σόλο, φεύγει σφαίρα προς τον κόσμο, πανηγυρίζει, δείχνει μετά ξανά στον ουρανό και φιλάει το αριστερό του μπράτσο ευλαβικά. Εκεί όπου βρίσκεται το τατουάζ με τους τρεις φίλους του.

Ο Χεράρδο, ο Εμάνουελ και ο Αλέξις που «έφυγαν» σε εκείνο το δυστύχημα, «κοσμούν» το μπράτσο του Μπουονανότε με τα αρχικά τους γράμματα και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ όπως είχε δηλώσει άλλωστε, δεν τους ξεχνά ποτέ. Γι' αυτό και κάθε γκολ είναι αφιερωμένο στα τρία αδικοχαμένα φιλαράκια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ντιεγκο μπουονανοτε τατουάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ