Mια αναπάντεχη συνάντηση: Το τετ α τετ Μεϊμαράκη-Λεβέντη [εικόνα] - iefimerida.gr

Mια αναπάντεχη συνάντηση: Το τετ α τετ Μεϊμαράκη-Λεβέντη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πολιτικοί αρχηγοί, αυτές τις ημέρες, «οργώνουν» την Ελλάδα για τις ανάγκες των προεκλογικών εκδηλώσεών τους. Κάποια στιγμή τυχαίνει να ανταμωθούν και οι δρόμοι τους.

Μετά τη συνάντηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον Αλέξη Τσίπρα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε και μια ακόμη απρόσμενη συνάντηση με πολιτικό αρχηγό. Αυτή τη φορά ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Mια αναπάντεχη συνάντηση: Το τετ α τετ Μεϊμαράκη-Λεβέντη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η συνάντηση έγινε σήμερα το πρωί, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ επιστρέφει στην Αθήνα μετά την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη και τη Διεθνή Έκθεση και συνέπεσε με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Ο κ. Μεϊμαράκης έσπευσε να χαιρετήσει τον κ. Λεβέντη, ενώ, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, οι δύο άντρες είχαν μια σύντομη συνομιλία σε χαλαρό κλίμα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ