Βορίδης: Εγγυόμαστε τη σταθερότητα της χώρας -Αλαζονικός ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Βορίδης: Εγγυόμαστε τη σταθερότητα της χώρας -Αλαζονικός ο ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για κυβέρνηση μακράς πνοής, έκανε λόγο τη Δευτέρα ο Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm, ο κ. Βορίδης επισήμανε πως είναι ανάγκη να υπάρξει μια κυβέρνηση που θα έχει πλήρες πρόγραμμα και θα εφαρμόσει όχι μόνο αυτά που προβλέπει το Μνημόνιο. Όπως είπε, η ΝΔ έχει ξεκάθαρη πολιτική συνεργασιών κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν, ενώ αναγνώρισε πως η προγραμματική σύγκλιση με το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δύσκολη σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του.

«Η ΝΔ εγγυάται την σταθερότητα της χώρας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει αλαζονική συμπεριφορά ζητά αυτοδυναμία αλλά δεν εγγυάται το μείζον ότι την επομένη των εκλογών θα έχουμε κυβέρνηση» υπογράμμισε ο κ.Βορίδης. Κληθείς να σχολιάσει το σημερινό debate Τσίπρα – Μεϊμαράκη ο κ.Βορίδης είπε πως θα δοθεί η δυνατότητα στους πολιτικούς αρχηγούς να ξεκαθαρίσουν θέσεις που υπερασπίζονται τα κόμματα τους και συμπλήρωσε πως στρατηγική στόχευση της ΝΔ είναι η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης για τους πολίτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ