Δόγμα «καθαρά χέρια» από Τσίπρα λίγο πριν από τις εκλογές - iefimerida.gr

Δόγμα «καθαρά χέρια» από Τσίπρα λίγο πριν από τις εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ζήτημα της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής ρίχνει ο Αλέξης Τσίπρας στο προεκλογικό... τραπέζι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται αποφασισμένος να δώσει έμφαση στο συγκεκριμένο θέμα, ειδικά μετά την κατάθεση του «κλέφτη» της λίστας Λαγκάρντ, Ερβέ Φαλτσιανί, αλλά και τις δηλώσεις του χθες βράδυ στην ΕΡΤ ότι θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας φροντίζει στην αντίθεση παλιού - νέου να εντάξει και την αποκάλυψη - συγκάλυψη όσων φοροδιαφεύγουν, ταυτίζοντας τη συγκάλυψη με τη Νέα Δημοκρατία, έχοντας ως «όχημα» την υπόθεση Παπασταύρου.

Τόσο στην ομιλία του απόψε στο Κερατσίνι, όσο και αργότερα σε συνέντευξη που θα δώσει στην ΕΡΤ (στις 22:00), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ταυτίσει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τη ΝΔ με τη διακυβέρνηση Σαμαρά, ο οποίος είχε ως «δεξί του χέρι» τον Σταύρο Παπασταύρου, που ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη για τη λίστα Λαγκάρντ. Ωστόσο, εκφράζονται σοβαρές επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα αποδειχθεί η εμπλοκή του πρώην στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

Μάλιστα, αναμένεται να θέσει στους πολίτες το ερώτημα «ποιος μπορεί να αντιμετωπίσει τη διαφθορά και τη διαπλοκή; Μια κυβέρνηση της Αριστεράς, που έδωσε δείγματα γραφής φέρνοντας επώνυμους να πληρώσουν, ή μια κυβέρνηση της ΝΔ, που κωλυσιεργεί;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ