Τους έκανε πλάκα ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Εβαλε 5 γκολ και η Ρεάλ κέρδισε 6-0 [βίντεο] - iefimerida.gr

Τους έκανε πλάκα ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Εβαλε 5 γκολ και η Ρεάλ κέρδισε 6-0 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έβαλε πέντε γκολ και ετοίμασε άλλο ένα, η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε 6-0 την Εσπανιόλ στην Βαρκελώνη και πανηγύρισε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη φέτος στην Primera Division.

Το πρώτο ημίχρονο είχε τέσσερα γκολ και δύο δοκάρια για τους "μερένγκες", οι οποίοι σκόραραν στο 7', το 17' και το 20' με τον CR7, στο 28' με τον Καρίμ Μπενζεμά (από ασίστ του Ρονάλντο), ενώ είχαν δοκάρια στο 27' (από κεφαλιά του Άλβαρο Γκονσάλες προς τα πίσω) και το 43' με σουτ του Μπενζεμά.

Η Εσπανιόλ προέβη σε δύο αλλαγές με τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου και πήρε την κατοχή, αλλά η Ρεάλ ήταν η ομάδα που συνέχισε να σκοράρει κατά ριπάς στις αντεπιθέσεις της (61' και 81' Ρονάλντο), ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν μόλις μία κλασική -διπλή- ευκαιρία με τους Ζεράρδ Μορένο και Σάλβα Σεβίγια στο 73').

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ