Η Βίβιαν Γουέστγουντ κήρυξε πόλεμο στον Ντέιβιντ Κάμερον -Πήγε με τανκ στο σπίτι του [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Βίβιαν Γουέστγουντ κήρυξε πόλεμο στον Ντέιβιντ Κάμερον -Πήγε με τανκ στο σπίτι του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Κι όταν η Βίβιαν Γουέστγουντ θέλει να πει κάτι, ξέρει ακριβώς πώς να το κάνει για να ακουστεί.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον το κατάλαβε καλά αυτό, όπως και οι κάτοικοι της πόλης Γουίτνεϊ, όταν η διάσημη σχεδιάστρια κατέφθασε εκεί με ένα στρατιωτικό όχημα.

Η Γουέστγουντ... επισκέφθηκε το σπίτι του Βρετανού πρωθυπουργού με αυτό τον τρόπο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί κατά του fracking- πρόκειται για τη διαδικασία έγχυσης υγρού υπό υψηλή πίεση σε υπόγεια πετρώματα, γεωτρήσεις, κ.λπ. για την άντληση πετρελαίου ή αερίου. Μία διαδικασία την οποία η 74χρονη σχεδιάστρια αποκαλεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γουέστγουντ διαμαρτύρεται για αυτό το θέμα- είχε διοργανώσει μάλιστα η ίδια μία πορεία τον περασμένο Απρίλιο- αλλά σίγουρα η τελευταία της ιδέα ήταν από τις πιο εμπνευσμένες.

«Ο Κάμερον κατηγορεί άλλους ηγέτες για τη χρήση χημικών εναντίον του λαού τους για να δικαιολογήσει τις αλλαγές καθεστώτων. Αλλά κάνει ακριβώς το ίδιο εδώ, χρησιμοποιώντας τοξικά και επικίνδυνα χημικά στους συμπατριώτες του. Είναι ώρα για αλλαγή καθεστώτος στην Αγγλία», είπε η Γουέστγουντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ