Ο κατά συρροή δολοφόνος Τόνι Μπλερ στο κρεβάτι με την Θάτσερ! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο κατά συρροή δολοφόνος Τόνι Μπλερ στο κρεβάτι με την Θάτσερ! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φιλμ «The Hunt for Tony Blair» (το κυνήγι για τον Τόνι Μπλερ) που δημιούργησε μια ομάδα Βρετανών κωμικών (η Comic Strip) βάζει φωτιές στην πολιτική ζωή της Βρετανίας, καθώς το χιούμορ του είναι μάλλον ακραίο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από βρετανικά media όπως η Guardian και η αγγλική εκδοχή της Huffington, το κωμικό φιλμ παρουσιάζει μια φανταστική ιστορία που εκτυλίσσεται τη δεκαετία του 50', μάλιστα είναι ασπρόμαυρο με ατμόσφαιρα φιλμ νουάρ. Tο φιλμ που προβλήθηκε από το Channel 4, και εμφανίζει τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ ως δολοφόνο που συλλαμβάνεται από την αστυνομία, ενώ παράλληλα ο Τόνι έχει ερωτικό δεσμό με την Θάτσερ (μάλιστα υπάρχει σκηνή που δείχνει τους δυο τους στο κρεβάτι να κάνουν τσιγάρο μετά το σεξ) ενώ στο φιλμ εμφανίζεται και ο Τζορτζ Μπους σε ρόλο μαφιόζου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ