Eurobasket 2015: Ελλάδα – Βέλγιο στους «16» - iefimerida.gr

Eurobasket 2015: Ελλάδα – Βέλγιο στους «16»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Βέλγιο επικράτησε της Ουκρανίας με 79-71, προκρίθηκε στους «16» και εκεί θα συναντήσει την Εθνική Ελλάδας, αφού η Λετονία επιβλήθηκε της Εσθονίας (75-64).

Ετσι, η Ελλάδα θα τεθεί αντιμέτωπη για την πρόκριση στους «8» με το Βέλγιο του Ματ Λοτζέσκι που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:30. Η γαλλική πόλη Λιλ, που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, είναι το… σύνορο με το Βέλγιο και αναμένονται πολλοί οπαδοί των «λιονταριών» να κάνουν το ταξίδι για να στηρίξουν την ομάδα τους. Η απόσταση είναι τόσο κοντινή, που είναι ενδεικτικό πως πολλοί Έλληνες φίλαθλοι έχουν κλείσει ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες και πηγαίνουν από εκεί στη Λιλ για να στηρίζουν την Εθνική.

H Eλλάδα απόψε στις 22:00 αντιμετωπίζει την Ολλανδία σε ένα αδιάφορο ματς, με το οποίο κλείνει και η φάση των ομίλων του Eurobasket 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Βέλγιο EUROBASKET 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ