Ολυμπιακός: Γρίφος η δυάδα των χαφ ενόψει Μπάγερν Μονάχου - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Γρίφος η δυάδα των χαφ ενόψει Μπάγερν Μονάχου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι θα αποφασίσει για τη δυάδα των αμυντικών μέσων που θα ξεκινήσουν βασικοί στην αναμέτρηση με την Μπάγερν, ο Μάρκο Σίλβα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δοκιμάζει τις τελευταίες ημέρες διάφορα σχήματα προκειμένου να βρει την κατάλληλη χημεία στους δύο μέσους που θα ξεκινήσουν βασικοί την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Κασάμι, Μανιάτης, Καμπιάσο και Μιλιβόγιεβιτς αποτελούν τις τέσσερις επιλογές του, χωρίς αυτή την στιγμή να φαίνεται πως κάποιος απ' όλους έχει προβάδισμα. Στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε τους δύο πρώτους μαζί και τους Καμπιάσο-Μιλιβόγιεβιτς στην άλλη ομάδα ωστόσο ένα κριτήριο αναμένεται να αποτελέσει και το ματς πρωταθλήματος που προηγείται.

Σε ότι αφορά τις άλλες θέσεις, ο Ρομπέρτο θα είναι φυσικά κάτω από τα δοκάρια, οι Ομάρ και Μαζουακού στα άκρα της άμυνας ενώ Μποτία ή Σιόβας θα είναι παρτενέρ του Ντα Κόστα. Στην επίθεση, εκτός από τον Τσόρι που θα αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό, αναμένεται να ξεκινήσει ο Ιντεγέ στην κορυφή με τους Πάρντο και Ερνάνι στα άκρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ