Καθηγήτρια είχε σεξουαλική σχέση με 14χρονη μαθήτριά της - iefimerida.gr

Καθηγήτρια είχε σεξουαλική σχέση με 14χρονη μαθήτριά της

Πασαντίνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ανάρμοστη σχέση με 14χρονη μαθήτριά της κατηγορείται μια 26χρονη καθηγήτρια γυμναστικής σε σχολείο στην Πασαντίνα του Τέξας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο,είχαν σεξουαλικές επαφές σε εβδομαδιαία βάση, μέσα στο σχολείο.

Η Ρεμπέκα Ρόου Ντελαγκάρτσα συνελήφθη την Παρασκευή και θα δικαστεί ως ύποπτη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και ανάρμοστη σχέση με μαθήτρια, καθώς κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη 14χρονη μαθήτρια της για περίπου 8 μήνες.

Η σχέση τους έγινε γνωστή όταν η μητέρα της ανήλικης ανακάλυψε ύποπτα μηνύματα και κλήσεις μεταξύ της κόρης της και της καθηγήτριας. Από την έρευνα που ακολούθησε την καταγγελία, προέκυψε ότι καθηγήτρια και μαθήτρια είχαν ανταλλάξει περισσότερα από 22.000 sms και 2.000 τηλεφωνήματα, μεταξύ Σεπτεμβρίου 2010 και Ιουνίου 2011.

Συνάδελφοι της γυμνάστριας κατέθεσαν πως η 26χρονη μαζί με την 14χρονη ήταν συνεχώς μαζί και απομονώνονταν για ώρες στο γραφείο της καθηγήτριας, καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ