Ψηφίστηκε το «πολυνομοσχέδιο» απο την Επιτροπή της Βουλής - iefimerida.gr

Ψηφίστηκε το «πολυνομοσχέδιο» απο την Επιτροπή της Βουλής

Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς απρόοπτα και παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες βουλευτών, δεκτό έγινε επί της αρχής κατά πλειοψηφία από την αρμόδια επιτροπή της Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που στη ουσία κυρώνει τη συμφωνία με την Τρόικα, για το ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, την εργασιακή εφεδρεία, τις εργασιακές σχέσεις και τις νέες φορολογικές επιβαρύνσεις.Η μάχη άλλωστε αναμένεται να δοθεί στην Ολομέλεια στην οποία η συζήτηση θα ξεκινήσει αύριο και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με την ονομαστική ψηφοφορία την οποία ήδη προανήγγειλε το ΚΚΕ.

Μιλώντας ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος επανέλαβε ότι η ψήφιση όλων των άρθρων του νομοσχεδιου, συμπεριλαμβανομένου και του 37 για τις εργασιακές σχέσεις αποτελεί προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της 6ης δόσης από την Τρόικα.

Παράλληλα, κατέθεσε προς ενσωμάτωση στο νομοσχέδιο την τροπολογία για την παρακράτηση από το μισθό και τη σύνταξη της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ