Οι 2 αμήχανες στιγμές της Κοσιώνη στο ντιμπέιτ [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι 2 αμήχανες στιγμές της Κοσιώνη στο ντιμπέιτ [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αμήχανες στιγμές επιφύλασσε το χθεσινό ντιμπέιτ για την δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων απηύθυνε ερώτηση προς τον Σταύρο Θεοδωράκη σχετικά με τη θέση για τις απολύσεις στο δημόσιο. Ο επικεφαλής του Ποταμιού συγχύστηκε για μία στιγμή και απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο την αποκάλεσε κ. Ζαχαρέα.

Ο Σία Κοσιώνη τον διόρθωσε αν και ο κ. Θεοδωράκης αντιλήφθηκε άμεσα το λάθος του και συνέχισε δίνοντας την απάντησή του.

Η δεύτερη στιγμή αμηχανίας προέκυψε όταν θα έκανε την ερώτησή της στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Η δημοσιογράφος έψαχνε τα χαρτιά της και προσπαθώντας να μην γίνει αντιληπτή η αγωνία της έλεγε: «Μάλιστα... Κυρία Γενηματά... Κυρία Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ...».

Ο χρόνος όμως περνούσε, η Σία Κοσιώνη δεν έβρισκε τα χαρτιά της και τότε αφού χαμογέλασε αμήχανα είπε: «Μισό λεπτό έχω χάσει εδώ πέρα τα χαρτιά μου, έχω μπερδευτεί. Θα μου επιτρέψετε ένα δευτερόλεπτο, να μην το μετρήσουμε αυτό».

Ο συντονιστής της συζήτησης την ενημέρωσε ότι δεν κρατάει χρόνο και αφού βρήκε τα χαρτιά της η κ. Κοσιώνη έθεσε κανονικά την ερώτησή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ