Ο διάλογος που δεν έπιασαν τα μικρόφωνα - Μεϊμαράκης σε Τσίπρα: Αφού θες να με χτυπήσεις, γιατί βάζεις τον Πάνο; - iefimerida.gr

Ο διάλογος που δεν έπιασαν τα μικρόφωνα - Μεϊμαράκης σε Τσίπρα: Αφού θες να με χτυπήσεις, γιατί βάζεις τον Πάνο;

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία στιχομυθία κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ, την οποία δεν κατέγραψαν τα μικρόφωνα και οι κάμερες, είχαν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον Αλέξη Τσίπρα.

Οταν ξεκίνησε η ένταση με τον Πάνο Καμμένο, κάποια στιγμή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στράφηκε στον πρώην πρωθυπουργό. «Ξέρω ότι θες να με χτυπήσεις», του είπε ο κ. Μεϊμαράκης, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega. «Γιατί βάζεις τον Πάνο να κάνει τη βρώμικη δουλειά και δεν το κάνεις εσύ;».

«Μη με μπλέκεις σε τέτοια», ήταν η απάντηση του κ. Τσίπρα, με τον πρόεδρο της ΝΔ να του ανταπαντά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες: «Και εσύ με την υπογραφή σου έκανες τον υπασπιστή του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου αρχηγό του ΓΕΕΘΑ μία ημέρα πριν παραιτηθείς».

Τον διάλογο αυτόν δεν τον «έπιασαν» οι κάμερες, καθώς η σκηνοθετική οδηγία ήταν να είναι στραμμένες σε όποιον απαντούσε σε κάθε ερώτηση, ενώ τα μικρόφωνα των δύο πολιτικών αρχηγών ήταν κλειστά εκείνη την ώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ