Πώς θα καθίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και οι δημοσιογράφοι στο ντιμπέιτ [εικόνα] - iefimerida.gr

Πώς θα καθίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και οι δημοσιογράφοι στο ντιμπέιτ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αντίστροφη μέτρηση για την τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών έχει ξεκινήσει.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Πάνος Χαρίτος. Στα δεξιά του θα καθίσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ενώ θα ακολουθήσουν οι: πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Πώς θα καθίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και οι δημοσιογράφοι στο ντιμπέιτ [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Στα αριστερά θα του κ.Χαρίτου θα καθίσουν με την ακόλουθη σειρά οι δημοσιογράφοι: Όλγα Τρέμη (MEGA), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ) και Μάκης Γιομπαζολιάς (ΕTV).

Το ντιμπέιτ θα καλύψουν περίπου 175 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και θα μεταδοθεί πανελλαδικά από τους 19 περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΤ και σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της Φωνής της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντιμπέιτ δημοσιογράφοι πολιτικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ