Χριστοδουλοπούλου: Μου κάνουν bullying -Τι απαντά για τη νέα ατάκα της που προκάλεσε αντιδράσεις - iefimerida.gr

Χριστοδουλοπούλου: Μου κάνουν bullying -Τι απαντά για τη νέα ατάκα της που προκάλεσε αντιδράσεις

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πολιτικό bullying, με στόχο να φέρουν το ΣΥΡΙΖΑ σε αντιπαράθεση με τους νησιώτες, κάνει λόγο η Τασία Χριστοδουλοπούλου, απαντώντας στις αντιδράσεις που προκάλεσε η νέα δήλωσή της.

Η πρώην υπουργός, σε συνέντευξή της στο the pressproject την Τρίτη ανέφερε ότι τα νησιά πλούτισαν από τους πρόσφυγες. Σε νέα δήλωσή της την Τετάρτη, έκανε λόγο για επιλεκτική χρήση αποσπάσματος, με μοναδική στόχευση «να φέρουν σε αντιπαράθεση τους κατοίκους των νησιών με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Οπως διευκρίνισε η κ. Χριστοδουλοπούλου, η καταγγελία της για παράνομο πλουτισμό σε βάρος των προσφύγων αφορά στους επιτήδειους και έχει επανειλημμένα φιλοξενηθεί ως είδηση στα ΜΜΕ και σίγουρα δεν αφορά στη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των νησιών.

«Αυτοί που εκτελούν συμβόλαια πολιτικού bullying συστηματικά σε βάρος του προσώπου μου, το κάνουν ακούραστα επτά μήνες, γιατί υπάρχουν πρόθυμοι να το αναπαράγουν. Η ΝΔ και τα στελέχη της δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη νέα αθλιότητα, όπως έκαναν και στο παρελθόν», καταλήγει η δήλωσή της.

Η ατάκα που προκάλεσε αντιδράσεις

Στη συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο αν οι πρόσφυγες προκαλούν μόνο ζημιά στην ελληνική οικονομία, η κ. Χριστοδουλοπούλου απάντησε «Πλούτισαν τα νησιά, πλούτισαν από τους πρόσφυγες».

«Οι Σύροι, επειδή έχουν όλοι χρήματα, μένουν σε ξενοδοχεία αυτοί που έχουν. Ψωνίζουν από όλα τα μαγαζιά, κάνουν απίστευτο τζίρο στην αγορά των νησιών, συν τα παράνομα», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Εχουν φτάσει να τους ζητάνε λεφτά για να φορτίσουν τις μπαταρίες των κινητών τους. Γιατί το ελληνικό πνεύμα το αθάνατο όλο και κάτι βρίσκει για να εκμεταλλευθεί την κατάσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ