Μιχελάκης: «Στην κυβέρνηση ασχολούνται μόνο με τη μάχη της διαδοχής» - iefimerida.gr

Μιχελάκης: «Στην κυβέρνηση ασχολούνται μόνο με τη μάχη της διαδοχής»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ενδιαφέρον παρακολουθούν στη Νέα Δημοκρατία τις εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης μετά και το μανιφέστο των τριών κορυφαίων υπουργών, ενώ απορρίπτουν εκ νέου το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης.

Με αφορμή το κοινό άρθρο των υπουργών Υγείας, Παιδείας και Υποδομών, ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μιχελάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας πως «η συνέντευξη Παπανδρέου και το μανιφέστο των τριών υπουργών του απευθύνονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και όχι στην κοινωνία. Αν ξεκίνησαν μάχη διαδοχής, αυτό δεν ενδιαφέρει τους πολίτες», σχολίασε ο κ. Μιχελάκης.

Για ακόμη μία φορά κατηγορεί τα στελέχη της κυβέρνησης πως είναι υπόλογα «για όσα διέπραξαν σε βάρος της χώρας, της οικονομίας και των θεσμών» και τώρα προσπαθούν να μεταθέσουν ο ένας στον άλλον τις ευθύνες και να πάρουν θέση για την επόμενη μέρα. «Περιγράφουν τα δικά τους λάθη και ό,τι εκπροσωπεί το δικό τους ΠΑΣΟΚ. Μετά από δύο χρόνια στην εξουσία, αφού επέλεξαν μια λανθασμένη πολιτική, αφού επέβαλαν αλλεπάλληλα πακέτα επώδυνων μέτρων και αφού πανηγύρισαν πολλές φορές ότι έσωσαν την Ελλάδα, ομολογούν τώρα την ανεπάρκειά τους. Και το χειρότερο: Ομολογούν ότι δεν διαθέτουν πλέον κανένα σχέδιο και καμία δυνατότητα για την έξοδο της χώρας από την κρίση», επισήμανε ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM ο κ.Μιχελάκης υποστήριξε πως στο ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει η μάχη της διαδοχής και η κυβέρνηση πλέον δεν μπορεί να προχωρήσει και τώρα ο ένας μεταθέτει τις ευθύνες στον άλλο. Ξεκαθάρισε τέλος πως η Νέα Δημοκρατία δεν θα στηρίξει την κυβερνητική πολιτική «Θα εφαρμόσουμε αυτά που ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει μόνος του; Δηλαδή να εφαρμόσουμε μια λανθασμένη πολιτική, που έχουμε ήδη δει ότι δεν έχει αποτέλεσμα. Που να συναινέσουμε; Κι αν ο Σαμαράς είχε συναινέσει, ξαφνικά ως δια μαγείας θα είχαν προχωρήσει όλα αυτά που δεν προχωράνε, όπως η πάταξη της φοροδιαφυγής, ή οι ιδιωτικοποιήσεις;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ