Ρέγκλινγκ: Πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση αμέσως μετά τις εκλογές - iefimerida.gr

Ρέγκλινγκ: Πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση αμέσως μετά τις εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ τόνισε την αναγκαιότητα να σχηματιστεί κυβέρνηση αμέσως μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

«Είναι σημαντικό να έχουμε μια λειτουργική κυβέρνηση στην Ελλάδα, αμέσως μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου», είπε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος. «Είμαι ευτυχής να δουλέψω με την όποια μελλοντική κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής του ESM ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κούρεμα στην ονομαστική αξία του ελληνικού χρέους και διαφώνησε με την άποψη ότι δεν είναι βιώσιμο.

Όπως είπε, τα μέλη της Ευρωζώνης είναι έτοιμα να αρχίσουν τη συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, εφόσον χρειαστεί και στην περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση κπληρώσει τις δεσμεύσεις της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ