Το Σαν Μαρίνο «τρολάρει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο [εικόνα] - iefimerida.gr

Το Σαν Μαρίνο «τρολάρει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να σημειώνεις γκολ ως εθνική ομάδα μετά από 14 ολόκληρα χρόνια είναι από μόνο του ένα τεράστιο επίτευγμα. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα να κάνεις και ένα αστείο παραπάνω προκειμένου να ευχαριστηθείς την στιγμή. Αυτό αποφάσισαν να κάνουν λοιπόν οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Σαν Μαρίνο.

Το Σαν Μαρίνο σκόραρε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι μετά από 14 χρόνια. Παίκτες και τεχνική ηγεσία πανηγύρισαν το γκολ σαν μικρά παιδιά. Δεν είχαν όμως την ίδια δυνατότητα οι άνθρωποι της ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το έκαναν πάντως με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Μια ημέρα μετά το... σπουδαίο αυτό επίτευγμα, ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό στο twitter μια σύγκριση των τερμάτων που πέτυχαν το μήνα Σεπτέμβριο με αυτά που (δεν) έχει πετυχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το αποτέλεσμα ήταν τα αμέτρητα retweets όμως παραμένει άγνωστο αν ο ίδιος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, θα το διασκέδασε το ίδιο!

Το Σαν Μαρίνο «τρολάρει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ