Καλύπτει την ευρωπαϊκή ζημιά ο Αλαφούζος - ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Καλύπτει την ευρωπαϊκή ζημιά ο Αλαφούζος - ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστια είναι η οικονομική ζημιά του Παναθηναϊκού από τους δύο αποκλεισμούς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ φέτος όμως ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να καλύψει ο ίδιος την «τρύπα» στα ταμεία του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα αγωνιστεί φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πέρα από το χτύπημα στο πρεστίζ του συλλόγου, είναι μεγάλη και η οικονομική ζημιά.Οπως παρουσιάζει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Πράσινη» αυτό φτάνει τα 4,5 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο όμως θα καλύψει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού αναμένεται να καλύψει ολόκληρο το ποσό της ΑΜΚ, το οποίο θα κινείται μεταξύ 5 και 7 εκατ. ευρώ προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη διάρκεια της σεζόν όσον αφορά τους μισθούς και τα συμβόλαια όλων στην ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ