Ξεκίνησε το «Έπαθλο Novasports Superleague MVP - Best Goal» - iefimerida.gr

Ξεκίνησε το «Έπαθλο Novasports Superleague MVP - Best Goal»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε ο αγαπημένος διαγωνισμός των φιλάθλων του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα αναδείξει τον MVP και το καλύτερο γκολ του πρωταθλήματος Super League για τη σεζόν 2015/2016.

Εμπλουτισμένος με νέο σχεδιασμό και στατιστικά, με τη συμμετοχή για πρώτη φορά και Κριτικής Επιτροπής, και με έντονη την έμφαση στους ποδοσφαιριστές ο διαγωνισμός «Έπαθλο Novasports Superleague MVP - Best Goal» που αποτελεί πλέον θεσμό, διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά από το Novasports.gr, με τη στήριξη της Super League και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π).

Το «Έπαθλο Novasports Superleague MVP - Best Goal», βραβεύει τον Πολυτιμότερο Παίκτη (MVP) και το Καλύτερο Γκολ (Best Goal) σε κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League. Το κοινό μπορεί κατά τη διάρκεια των αγώνων, και έως 20 ώρες μετά τη λήξη κάθε αγώνα, να επιλέγει μέσα από το novasports.gr/MVP-BestGoal, τον MVP και το Best Goal για κάθε αναμέτρηση, συμμετέχοντας παράλληλα και στην κλήρωση για ένα πολύ μεγάλο δώρο!Τις επιλογές τους μπορούν να τις κάνουν, ακόμη και μέσα από τις φορητές συσκευές τους (κινητό τηλέφωνο, tablet), βλέποντας αναλυτικά τις υποψηφιότητες, ενώ ειδικά για τα γκολ που είναι υποψήφια στην κατηγορία Best Goal, υπάρχει πρόβλεψη να γίνονται διαθέσιμα στο περιβάλλον του διαγωνισμού, λίγα μόλις λεπτά μετά την επίτευξή τους, επιτρέποντας σε όποιον ψηφίζει να διαμορφώνει την πληρέστερη δυνατή εικόνα για την επιλογή του.

Ξεκίνησε το «Έπαθλο Novasports Superleague MVP - Best Goal» | iefimerida.gr 0

Η φετινή σχεδίαση του διαγωνισμού δίνει έμφαση στους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αγώνα, τους ποδοσφαιριστές, αφού το κοινό μπορεί να επιλέγει πλέον τους καλύτερους από το σύνολο των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται, ενώ έχει τη δυνατότητα να αλλάζει, εφόσον το επιθυμεί, τις επιλογές (ψήφους) του, καθώς εξελίσσονται οι αγώνες.

Όταν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία του κοινού, η Κριτική Επιτροπή που απαρτίζεται από εκπροσώπους της Super League, του Π.Σ.Α.Π. και έγκριτους δημοσιογράφους του αθλητικού χώρου, ψηφίζει τους καλύτερους της αγωνιστικής, συμμετέχοντας στον καθορισμό του τελικού αποτελέσματος. Οι βραβευθέντες ποδοσφαιριστές κάθε αγωνιστικής αναδεικνύονται από κοινό και Κριτική Επιτροπή, με ισότιμη βαρύτητα 50%-50%.

Ξεκίνησε το «Έπαθλο Novasports Superleague MVP - Best Goal» | iefimerida.gr 1

Στο περιβάλλον του διαγωνισμού το κοινό μπορεί επίσης να βλέπει στιγμιότυπα από τις Βραβεύσεις των καλύτερων Ποδοσφαιριστών κάθε αγωνιστικής, ενώ ειδική ενότητα Στατιστικών παρουσιάζει, ενόσω εξελίσσεται το πρωτάθλημα, τους δημοφιλέστερους ποδοσφαιριστές και ομάδες, δίνοντας στους φιλάθλους συνολική εικόνα των επιδόσεων των πρωταγωνιστών και των προτιμήσεων του κοινού. Ο διαγωνισμός και τη φετινή σεζόν έχει ως αποκλειστικό χορηγό τη Honda του Ομίλου Σαρακάκη, η οποία προσφέρει ως μεγάλο δώρο, χρηματικό έπαθλο αξίας 5.000 ευρώ, στο μεγάλο νικητή της κλήρωσης από το σύνολο των συμμετεχόντων χρηστών σε όλη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος!

Ξεκίνησε το «Έπαθλο Novasports Superleague MVP - Best Goal» | iefimerida.gr 2

Περισσότερα για την κάλυψη του πρωταθλήματος Super League από το Novasports.gr μπορείτε να βρείτε σε:

α. Web TV Novasports.gr (novasports.gr/WebTV): γκολ των αγώνων, συνεντεύξεις και αποκλειστικά στιγμιότυπα,

β. Social Media (novasports.gr/Facebook, novasports.gr/Twitter): live κάλυψη των αγώνων.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novasports Super League best goal
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ