Υπέρ του Μανιφέστο των «τριών» και ο Θεόδωρος Πάγκαλος - iefimerida.gr

Υπέρ του Μανιφέστο των «τριών» και ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Ανδρέας Λοβέρδος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος υπερασπίστηκε την απόφαση των υπουργών Αννας Διαμαντοπούλου, Ανδρέα Λοβέρδου και Γιάννη Ραγκούση να γράψουν κοινό άρθρο για την ρευστή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Θετική χαρακτήρισε την πρωτοβουλία και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αν και δεν έκρυβε την ενόχλησή του για το χρονική στιγμή της εκδήλωσής της.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Θεόδωρος Πάγκαλος επισήμανε ότι «οι τρεις υπουργοί απευθύνονται στην κοινωνία», ενώ τόνισε ότι και «οι τρεις έχουν έργο και δικαιούνται να μιλούν».

Χθες, ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. «Το κείμενο των τριών συναδέλφων μου, με τους οποίους ανήκουμε στην ίδια γενιά, έχουμε κοινές προσλαμβάνουσες παραστάσεις και δίνουμε έναν κοινό συλλογικό αγώνα είναι ένας πολύ καλός οιωνός για την κρίσιμη εβδομάδα που αρχίζει, κατά τη διάρκεια της οποίας κρίνονται πολλά, ίσως όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι με αναρτήσεις στις ιστοσελίδες τους, οι τρεις υπουργοί τονίζουν μεταξύ άλλων, ότι ο αγώνας που πρέπει να δοθεί είναι δύσκολος και η διαδρομή θα γίνει σε κακοτράχαλο δρόμο και καταγγέλλουν ότι κάποιοι σπρώχνουν τα πράγματα πέραν των ορίων για να γίνει μακελειό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ