Το νέο αμόρε του Χρήστου Χολίδη; [εικόνες] - iefimerida.gr

Το νέο αμόρε του Χρήστου Χολίδη; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο χωρισμός του Χρήστου Χολίδη από τη Χριστίνα Μουστάκα να «έπεσε» σαν βόμβα στη σόουμπιζ, μιας και οι φήμες τούς ήθελαν ένα βήμα πριν τον γάμο, ωστόσο ο τραγουδιστής φαίνεται πως προχώρησε και ξαναβρήκε τον έρωτα.

Το νέο πρόσωπο, λοιπόν, στη ζωή του είναι η Νίνα Κορομηλά. Η γνωριμία τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, έγινε μέσω κοινών γνωστών, με το ζευγάρι να κρατά χαμηλούς τόνους, μιας και ακόμα είναι αρχή.

Το μοντέλο φαίνεται πως επισκέπτεται συχνά το κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής, περνώντας, μάλιστα, και πολύ ώρα στο καμαρίνι του.

Η Νίνα Κορομηλά, που προέρχεται από τον χώρο του στίβου, ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό «Miss Globe 2015» του Τορόντο.

Πάντως, από την πλευρά του ο τραγουδιστής διέψευσε όχι απλά ότι εχει σχέση με τη συγκεκριμέμη νεαρή αλλά και ότι την γνωρίζει:

Χολίδης: «Ποια είναι η Κορομηλά που έχω και σχέση; Εγώ μόνο τη Ρούλα ξέρω»

«Ποια είναι αυτή; Εγώ τη μόνη Κορομηλά που ξέρω είναι η Ρούλα», δήλωσε γελώντας. Και συνέχισε «Δεν τη ξέρω την κοπέλα δεν έχω τίποτε μαζί της». Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Το νέο αμόρε του Χρήστου Χολίδη; [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το νέο αμόρε του Χρήστου Χολίδη; [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το νέο αμόρε του Χρήστου Χολίδη; [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το νέο αμόρε του Χρήστου Χολίδη; [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το νέο αμόρε του Χρήστου Χολίδη; [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Facebook της Νίνας Κορομηλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ