Το συγκινητικό μήνυμα της αδερφής του Στάθη Λαζαρίδη στο Facebook: Ένας ήρωας ήταν... - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα της αδερφής του Στάθη Λαζαρίδη στο Facebook: Ένας ήρωας ήταν...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα, στο Facebook, η Σόνια Λαζαρίδου αποχαιρετά τον αδερφό της, Στάθη, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή μετά από άνιση μάχη 8 ετών, από την ημέρα που δέχθηκε τη σφαίρα στα Ζωνιανά.

Όπως γράφει: «Ένας ήρωας ήταν και θα είναι στο μυαλό και στις καρδιές σας αυτό να θυμόσαστε για μια ζωή, εσείς που είχατε την τύχη να τον γνωρίσετε ξέρετε τι άνθρωπος ήταν ο Στάθης φιλότιμος για όλο τον κόσμο για όλους τους φίλους και γνωστούς του, δεν είχε ποτέ εχθρούς δεν μάλωσε ποτέ με κανέναν.. Αυτό είναι αδικία.. Αυτός που τον πήρε όμως κοντά του ήθελε να τον κανει άγγελο δεν βρίσκω κανέναν άλλο λόγω να το κάνει… Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση σας και για τον ενδιαφέρον που δείξατε όλα αυτά τα χρονιά. Αύριο το απόγευμα 4 η ώρα στο Τσοτύλι για όσους θέλουν να είναι κοντά του για τελευταία φορά…».

Ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης είχε τραυματιστεί στις 5 Νοεμβρίου του 2007 σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα Ζωνιανά από σφαίρα που προερχόταν από καλάσνικοφ. Στην ίδια επιχείρηση είχαν τραυματιστεί ελαφρά δύο ακόμα αστυνομικοί.

Πηγή: kozanimedia.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ