Τα ζώδια της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα με τον κυβερνήτη σας Άρη να συμμετέχει σε αυτή την ισχυρή όψη τριγώνου που φέρνει αλλαγές αλλά και εκρηκτικές καταστάσεις! Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 του μηνός θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις αλλά και κάποιες εκρηκτικές ίσως αλλαγές, ενώ οι οικογενειακές καταστάσεις δεν λείπουν. Ο χώρος της δουλειάς έχει να σας δώσει πολλά, ενώ οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να πάρουν τώρα μια απρόοπτη τροπή ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Απριλίου. Επωφεληθείτε λοιπόν από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αλλά προσέχετε.

Ταύρος

Σε εσάς τους Ταύρους η εκρηκτική αυτή όψη μπορεί να φέρει αλλαγές σε επαγγελματικό, ακόμη και οικογενειακό επίπεδο! Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 10 του μηνός προσέχετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, προσέχετε γενικά οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με την οικογένειά σας και προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Οι συζητήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα δεν φαίνεται να αποδίδουν, ενώ στον χώρο της εργασίας σας έχετε να πείτε πολλά, με τον Δία αυτό τον καιρό να στέκεται αρωγός στα σχέδιά σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο. Η Νέα Σελήνη που προετοιμάζεται για το τέλος της εβδομάδας σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα το οποίο μάλιστα θα αποδώσει ιδιαίτερα, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους έρχονται στο προσκήνιο θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ειδικά αν σε αυτά τα θέματα εμπλέκονται και τα οικονομικά. Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σας δίνει την ευκαιρία – ειδικά σε όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 του μηνός-να δράσετε και να κάνετε ένα νέο, σημαντικό ξεκίνημα ενώ οι φίλοι σας στηρίζουν την προσπάθειά σας να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Προσέχετε όμως τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο και μελετήστε καλά κάθε αλλαγή που θέλετε να κάνετε. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Ιουνίου θα βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ γενικότερα θα έχετε πολύ σημαντικές συναντήσεις.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση που μπορεί να δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται -αρκεί βεβαίως να μην είναι ανεδαφικά- με την καθημερινή σας ζωή να αλλάζει, ενώ μέχρι εχτές τα πράγματα γενικά ήταν πολύ ωραία! Σήμερα όμως υπάρχουν απρόοπτες και σημαντικές ανατροπές, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιουλίου. Προσέχετε ιδιαίτερα ένα οικονομικό θέμα το οποίο μπορεί να φέρει αναστάτωση σε επαγγελματικό επίπεδο.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες -με τον εκρηκτικό Άρη στο δικό σας ζώδιο- μπορεί να οδηγηθείτε σε αλλαγές, σε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, σε ταξίδια στο εξωτερικό ή στο να ασχοληθείτε με σπουδές και νομικές υποθέσεις στις οποίες υπάρχουν οικονομικές προεκτάσεις. Αρκεί βέβαια να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην υπερβάλετε. Τα οικονομικά ευνοούνται, ενώ σήμερα, οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Προσέχετε τις σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και φροντίστε να βοηθήσετε συγγενείς ή φίλους οι ποίοι μπορεί να έχουν την ανάγκη σας.

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους ενδεχομένως να πραγματοποιείται τώρα μια αλλαγή σε οικονομικό επίπεδο, με τις μυστικές επαφές και τις μυστικές συμφωνίες να σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας, αν και υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς. Προσέχετε λοιπόν. Ο Δίας ευνοεί τα σχέδια όσων έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, πάντα βεβαίως υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι ανεδαφικά μιας και ο Ποσειδώνας απέναντί σας δημιουργεί μια ασάφεια, έστω και δημιουργική. Αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους σας με την προσωπική σας ζωή.

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά με την Αφροδίτη να ευνοεί τις φιλικές σας επαφές, ενώ το τρίγωνο Άρη-Ουρανού είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για εσάς, με τους φίλους σας να είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Όμως, ο Ουρανός απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε ρήγματα σχέσεων ή χωρισμούς αν δεν είστε σίγουροι για τα επόμενα βήματά σας. Για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Οκτωβρίου τις επόμενες ημέρες δεν θα λείψουν τα οικογενειακά θέματα. Σήμερα ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα πιεστικό, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 14 του μηνός.

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς το θεαματικό τρίγωνο Άρη– Ουρανού δείχνει μια σημαντική εκκίνηση σε επαγγελματικό επίπεδο υπό την προϋπόθεση ότι δεν βιάζεστε ή δεν έρχεστε σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Νοεμβρίου. Όσοι είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο κάνετε τώρα ότι μπορείτε για να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με την συλλογική δουλειά, με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα μικροατυχήματα, ενώ οι εντάσεις και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε το προηγούμενο διάστημα είναι πλέον παρελθόν!

Τοξότης

Εσάς τους Τοξότες σήμερα σας απασχολεί έντονα ένα οικονομικό θέμα, ειδικά αν είναι αναμεμιγμένο με αγαπημένα σας πρόσωπα. Παρόλα αυτά είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας και να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 Δεκεμβρίου ένας ξαφνικός έρωτας, ένα παιδί, μια επιτυχία, ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι τα πιθανότερα γεγονότα που θα μπορούσαν να προκύψουν αυτή τη στιγμή. Αποφύγετε να ρυθμίσετε με τους φίλους σας τυχόν οικονομικά θέματα ενώ ο Κρόνος περνά στο δικό σας ζώδιο ελέγχοντας όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 23-24 Νοεμβρίου. Ειδικά γύρω στις 26 Σεπτεμβρίου προσέχετε ιδιαίτερα, με τον Άρη που αλλάζει ζώδιο να δημιουργεί νέες συνθήκες.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι δεν μπορείτε σήμερα να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας πάνω σε μια ήρεμη βάση. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 11 του μηνός δεν αποκλείεται για ένα οικονομικό θέμα να φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις ενώ μπορείτε να προωθήσετε ένα θέμα που έχει σχέση με την οικογένεια. Αν έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο μπορείτε αυτόν τον καιρό να κάνετε πολλά, με τον Δία να ευνοεί γενικότερα τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε προσέχοντας παράλληλα και την υγεία σας. Όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 3-4 Ιανουαρίου αποφύγετε τις επόμενες ημέρες να υπογράψετε συμβόλαια ή να κλείσετε συμφωνίες.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου η σημερινή ημέρα σας ανήκει, με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού να δείχνει μεγάλη δύναμη, ενέργεια αλλά και εκρηκτικές καταστάσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας! Μπορείτε τώρα να κάνετε μια νέα και σημαντική αρχή, θα πρέπει όμως να προσέχετε την υγεία σας αλλά και την υγεία των δικών σας ανθρώπων. Τα οικονομικά ευνοούνται, ενώ τις επόμενες ημέρες μπορεί να σας απασχολήσει ιδιαίτερα ένα έγγραφο ή ένα ταξίδι.

Ιχθείς

Ιχθύες μου οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο δείχνουν να μπλοκάρουν πάνω σε κάποιες αβέβαιες εξελίξεις που μπορεί να είναι ακόμη και οικονομικές. Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού δημιουργεί ένα νέο κλίμα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου, ενώ ένα οικονομικό θέμα μπορεί αυτόν τον καιρό να μην είναι ξεκάθαρο.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ