Ο Τζορτζ Μάικλ γυμνός – Τον «κρέμασε στα μανταλάκια» ο πρώην εραστής του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τζορτζ Μάικλ γυμνός – Τον «κρέμασε στα μανταλάκια» ο πρώην εραστής του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γυμνές φωτογραφίες του Τζορτζ Μάικλ ανήρτησε στο διαδίκτυο ο πρώην εραστής του δίνοντας έτσι τη χαριστική βολή στην εικόνα του τραγουδιστή.

Ο κομμωτής Κάρλος Αρτούρο Ορτίζ γνωρίστηκε με τον τραγουδιστή κατά τη διάρκεια ταξιδιού του σταρ στην Αυστραλία. Οι στιγμές εκείνες, όπως αποκαλύπτει, ήταν από τις πιο ευτυχισμένες στη ζωή του. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Park Hyatt.

Ο Τζορτζ Μάικλ γυμνός – Τον «κρέμασε στα μανταλάκια» ο πρώην εραστής του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οπως λέει ο 64χρονος κομμωτής μίλησαν για ώρες και για τα πάντα. Χαρακτηριστική σκηνή που περιγράφει ο Κάρλος ήταν όταν ο Μάικλ ακούμπησε το κεφάλι του στο στήθος του κομμωτή. Η επαφή τους, όμως, δεν συνεχίστηκε στην Αγγλία όπου ο Τζορτζ Μάικλ προσκάλεσε τον Κάρλος Αρτούρο Ορτίζ απλούστατα διότι φρόντισε να τον ενημερώσει ότι έχει σχέση.

Ο Τζορτζ Μάικλ γυμνός – Τον «κρέμασε στα μανταλάκια» ο πρώην εραστής του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Δυο χρόνια μετά ο κομμωτής αποφάσισε να μοιραστεί τις προσωπικές στιγμές του με τον Τζορτζ Μάικλ μαζί με εκατομμύρια άγνωστους ανθρώπους στο Διαδίκτυο.

Ο Τζορτζ Μάικλ γυμνός – Τον «κρέμασε στα μανταλάκια» ο πρώην εραστής του [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο σταρ γυμνός και ευδιάθετος που σε τίποτα δεν θυμίζει τον γερασμένο και θλιμμένο Τζορτζ που εθεάθηκε να γιορτάζει τα γενέθλιά του στη Ζυρίχη σε ένα από πιο γνωστά και ακριβά κέντρα αποτοξίνωσης όπου δίνει μάχη για να απεξαρτηθεί από τις ουσίες.

Ο Τζορτζ Μάικλ γυμνός – Τον «κρέμασε στα μανταλάκια» ο πρώην εραστής του [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζορτζ Μάικλ φωτογραφίες εραστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ