Στην... κατάψυξη και σήμερα η χώρα - iefimerida.gr

Στην... κατάψυξη και σήμερα η χώρα

καιρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χειμώνας φαίνεται επισκέφθηκε τη χώρας το Σαββατοκύριακο και όπως φαίνεται θα παραμείνει και σήμερα Δεύτερα, ρίχνοντας τη θερμοκρασία και φέρνοντας ακόμα και χιόνια σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Για σήμερα λοιπόν η ΕΜΥ προβλέπει σποραδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες, αλλά και χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής χώρας.

Τα φαινόμενα θα είναι έντονα κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα είναι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 8. Στα δυτικά ανατολικοί - βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και νοτιότερα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα στη βόρεια Ελλάδα από - 5 έως 14 βαθμούς, στα κεντρικά από 0 έως 18 βαθμούς και στα νησιά από 11 έως 20. Στην Αττική θα βελτιωθεί λίγο ο καιρός και θα κάνει την εμφάνιση του και ο ήλιος, όμως προς το μεσημέρι θα έχει συννεφιά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εώς 17 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ