O Παπανδρέου πάει στον Παπούλια τη Δευτέρα στις 12:30 - iefimerida.gr

O Παπανδρέου πάει στον Παπούλια τη Δευτέρα στις 12:30

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συναντήσει στις 12.30 μετά ο μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με θέμα τις επαφές με τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το κούρεμα του χρέους και το πολυνομοσχέδιο για το νέο μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της προεδρίας της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον κ. Παπούλια για τις συναντήσεις του με τους κ. Γιούνκερ και Ρομπάι την προηγούμενη εβδομάδα καθώς και για το κρίσιμο πολυνομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφιστεί την προσεχή Πέμπτη.

Το ταξίδι του κ. Παπανδρέου στις ΗΠΑ αναβλήθηκε ενώ στις 16:30 θα συνεδριάσει το άτυπο υπουργικό συμβούλιο.

Κι όλα αυτά εν μέσω των αντιδράσεων από το «μανιφέστο των τριών» που δημοσιοποιήθηκε την Κυριακή, τις καθημερινές κινητοποιήσεις των κοινωνικών ομάδων και των συντεχνιών που θίγονται από τις μεταρρυθμίσεις και τα χαράτσια, καθώς και τις δημόσιες τοποθετήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά του άρθρου 37 του πολυνομοσχεδίου (για τις κλαδικές συμβάσεις) που δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ