Αναστέλλεται το πλαφόν στα καύσιμα - iefimerida.gr

Αναστέλλεται το πλαφόν στα καύσιμα

πλαφόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Υπουργεία Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας και Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής αναστέλλουν το μέτρο για την επιβολή ανώτατης τιμής πώλησης στα καύσιμα (πλαφόν) από αύριο στις 8.00 π.μ.

Σε ανακοίνωσή τους δηλώνουν ότι η μη πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας απεργίας των τελωνειακών υπαλλήλων και η αποκλιμάκωση των τιμών πώλησης των καυσίμων, δύο μόλις εικοσιτετράωρα από την επιβολή ανώτατης τιμής, δημιουργούν τις προϋποθέσεις αναστολής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την επιβολή ανώτατων τιμών πώλησης στα καύσιμα.

«Παρακολουθούμε και ελέγχουμε την εξέλιξη των τιμών καθημερινά και σε κάθε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο θα παρέμβουμε και πάλι για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αγοράς με όρους υγιούς ανταγωνισμού και με στόχο τη διασφάλιση των καταναλωτών από φαινόμενα αδικαιολογήτων ανατιμήσεων» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση εκδόθηκε πριν οι τελωνιακοί αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν τελικά 24ωρη απεργία τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ