Τα ζώδια της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Κριούς, με τα πράγματα να είναι κάπως αντιφατικά, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, περίπου δηλαδή το διάστημα 5 με 10 Απριλίου. Από την μια πλευρά η συναισθηματική σας ζωή λέει πολλά, να έχει πάθη, ζήλιες, εντάσεις, επαναφορές παλιών υποθέσεων, από την άλλη μπορεί να ανατρέπονται πολλά στα οικογενειακά ή τα επαγγελματικά σας θέματα. Στον χώρο της εργασίας σας υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε ή τα πράγματα να μην είναι όπως ακριβώς τα θέλετε ή τα φαντάζεστε. Προσοχή λοιπόν στις εξαπατήσεις. Μεγάλη προσοχή επίσης σε θέματα υγείας, όπου θα πρέπει να εξετάσετε μια και δύο φορές τυχόν εξετάσεις ή φαρμακευτικές αγωγές.

Ταύρος

Εσάς τους Ταύρους οι οικογενειακές υποθέσεις δεν παύουν να σας απασχολούν, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Μαΐου. Οι μυστικές επαφές δεν ευνοούνται ενώ τα σχέδια που κάνετε για ταξίδια ή σπουδές ακόμη και για τις νομικές σας υποθέσεις δεν φαίνεται να έχουν την πορεία που εσείς θέλετε. Η συναισθηματική σας ζωή είναι λίγο μπερδεμένη καθώς υπάρχει μεν μια εύνοια για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο (κυρίως στις , ειδικά γύρω στις 24-25 από την άλλη όμως δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στους φίλους σας να παρέμβουν στην προσωπική σας ζωή. Ίσως να εξαπατηθείτε γενικότερα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι μου μπορεί ο Ερμής να είναι σε ένα ευνοϊκό για εσάς ζώδιο και να φέρνει ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα ειδικά σε εσάς που έχετε γεννηθεί τον Μάιο, όμως εσείς τουλάχιστον που είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου δεν φαίνεται να βλέπετε ξεκάθαρα τα πράγματα. Είναι σαν να φοράτε ροζ γυαλιά, τόσο στα οικογενειακά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Προσέχετε λοιπόν μήπως εξαπατηθείτε. Αντίθετα μπορεί να κάνετε μικρές διαδρομές με αγαπημένα σας πρόσωπα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη να ευνοεί τις συναντήσεις, τις επαφές και τις συμφωνίες ιδίως για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Ιουνίου. Προσέχετε τις φιλικές σας σχέσεις υπάρχει κίνδυνος να διαταραχτούν.

Καρκίνος

Σε εσάς τους Καρκίνους η Σελήνη σήμερα στον Κριό δεν φαίνεται να δίνει αυτά που θα θέλατε να εισπράξετε, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσέχετε απρόβλεπτες αλλαγές ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 12-14 του μηνός. Τα οικονομικά σας μπορεί να ευνοηθούν με τα έσοδα-έξοδα να είναι σε ισοζύγιο, ένα οικονομικό όμως θέμα που θα συζητήσετε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να έχει μια νότα εξαπάτησης. Προσέχετε λοιπόν, ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις και συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να φαίνονται θετικές ίσως όμως να μην είναι τόσο πολύ όσο εσείς πιστεύετε.

Λέων

Παρά το γεγονός ότι έχει αρχίσει μια πολύ καλή περίοδος για εσάς τους Λέοντες, η σημερινή αντίθεση του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει εξαπατήσεις και λάθη ενώ σε κάποια οικονομικά θέματα δεν αποκλείεται να σας μπερδέψει ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σας. Παρά το γεγονός ότι ο Δίας έχει περάσει στον οικονομικό σας τομέα τις ημέρες αυτές θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε τέτοιου είδους θέματα. Αντίθετα ευκαιρίες δίνονται σε εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 του μηνός, με τις συναισθηματικές επαφές, τις συμφωνίες και τις συζητήσεις να ευνοούνται ιδιαίτερα. Πολλές αλλαγές περιμένουν όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 13-14 του μηνός με τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς. Με τον Κρόνο να εγκαταλείπει οριστικά τον Σκορπιό οικογενειακά θέματα και θέματα ακίνητης περιουσίας σιγά σιγά καταλαγιάζουν!

Παρθένος

Παρθένοι μου αν και ο Δίας έχει περάσει στο δικό σας ζώδιο η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα δεν είναι ευνοϊκή για εσάς. Ειδικά αν έχετε γενέθλια σήμερα η όψη αυτή δείχνει ότι ο χρόνος των γενεθλίων σας μπορεί να έχει σημαντικές εξαπατήσεις, ενώ οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν έχουν φτάσει σε ένα τελικό αποτέλεσμα. Προωθήστε ένα αρκετά σημαντικό οικονομικό θέμα.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί θα έχετε επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και μηνύματα ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 27 του μηνός. Όμως μια σχέση ή μια συνεργασία δεν φαίνεται να παίρνει την τροπή που θέλετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο. Οι μυστικές επαφές, μυστικές συμφωνίες ή μυστικές συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα φαίνεται να έχουν μια νότα λάθους ή εξαπάτησης. Προσέχετε πολύ τον χώρο της δουλειάς ή της υγείας, με τα θέματα υγείας να πρέπει να τα διερευνήσετε μια και δυο φορές για την περίπτωση λάθους. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Οκτωβρίου έχετε την στήριξη και την αγάπη τω φίλων σας.

Σκορπιός

Αρκετή ένταση υπάρχει για τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Νοεμβρίου, ενδεχομένως να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους ενώ η κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας εκθέσει. Προσέχετε. Ένα επαγγελματικό θέμα που θα συζητήσετε με τους φίλους σας ίσως είναι ακόμη και απατηλό. Ασχοληθείτε σήμερα με την εργασία σας η οποία μπορεί να κρύβει πολλά απρόβλεπτα γεγονότα. Ο Κρόνος εγκαταλείπει σιγά σιγά το δικό σας ζώδιο, όμως ο Ερμής που θα παραμείνει για πολύ καιρό στον Ζυγό δίνει αφορμές για σχόλια.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες θα πρέπει να προετοιμάζεστε σιγά σιγά να υποδεχθείτε τον Κρόνο ο οποίος μέσα στο μήνα θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα όμως όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 1-2 Δεκεμβρίου θα πρέπει να προσέχετε, υπάρχουν εξαπατήσεις τόσο σε οικογενειακά όσο και σε επαγγελματικά θέματα κάτι που σας προκαλεί απογοήτευση. Αντίθετα, για όσους έχετε γεννηθεί 4-6 του μηνός επιστρέφουν παλιές ιστορίες αγάπης, σχέδια ταξιδιών, ενώ έρχονται αλλαγές πολύ σημαντικές για εσάς. Οι φίλοι σας μπορεί να σας βοηθήσουν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου σήμερα έχετε να συζητήσετε ένα επαγγελματικό θέμα ενώ υπάρχει πολύ τύχη αυτόν τον καιρό για εσάς, αλλά είναι αναμεμιγμένη με ένα λάθος, μια εξαπάτηση. Προσέχετε λοιπόν. Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή, ενώ ένα οικογενειακό θέμα δεν παύει να σας απασχολεί. Πολλά πρόσωπα ή πολλά δεδομένα μπορεί να αλλάξουν στον οικογενειακό χώρο, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις ευνοούνται για πάρα πολύ καιρό, όμως ένα οικονομικό θέμα δεν παίρνει την πορεία που επιθυμείτε, μπορεί να εξαπατηθείτε αυτόν τον καιρό. Προσέχετε γενικότερα τα οικονομικά σας. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να έχετε κάποιες διενέξεις ή μια συζήτηση, ένα πάθος που μπορεί να καταλήξει σε ένταση, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Φεβρουαρίου. Ενδεχομένως σήμερα να έχετε κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Ιχθείς

Οι Ιχθύες που είστε γεννημένοι γύρω στο τέλος Φεβρουαρίου θα πρέπει να προσέχετε, μια εξαπάτηση ή μια απογοήτευση από τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας δεν λείπει. Τα οικονομικά σας δείχνουν να αμφιταλαντεύονται αυτόν τον καιρό, τόσο τα τρέχοντα όσο και τα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους ( εφορίες, δάνεια ή ασφάλειες).Στον επαγγελματικό σας χώρο θα έχετε πολλές συναντήσεις, πολλές επαφές οι οποίες όμως ακόμη δεν έχουν κατασταλάξει. Στον χώρο της δουλειάς μπορεί να υπάρχουν πολλοί οι οποίοι σας αγαπούν.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ