Αμετανόητοι οι ληστές και βιαστές με τα καλάσνικοφ [βίντεο] - iefimerida.gr

Αμετανόητοι οι ληστές και βιαστές με τα καλάσνικοφ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όταν βγω, θα συνεχίσω, θα κάνω μεγαλύτερα πράγματα» είπε στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ο Α. Πέππα, ο ένας από τα μέλη της σπείρας των ληστών-βιαστών με τα καλάσνικοφ, όπως αποκαλύπτει το
«Πρώτο Θέμα» . Ο αρχηγός της συμμορίας εμφανίστηκε κυνικός και αμετανόητος και εξιστόρησε γελώντας στους εμβρόντητους αστυνομικούς την εγκληματική του δράση αλλά και τα σχέδια του όταν αποφυλακιστεί.

Για τον βιασμό της 34χρονης γυναίκας στη Γλυφάδα, ο Πέππα υποστήριξε :« δεν είχα σκοπό να την πειράξω αλλά σάλταρα γιατί νόμιζα ότι με ειρωνεύτηκε» Η εφημερίδα αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση της συμμορίας αλλά και ότι τον περασμένο Φεβρουάριο άλλο μέλος της σπείρας είχε κατηγορηθεί για το βιασμό μιας 16χρονης όμως δεν συνελήφθη γιατί παρέλθει το αυτόφωρο. Ενδεικτική της αγριότητας των αμετανόητων δραστών είναι και ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ένας από αυτούς στα Δικαστήρια της Ευελπίδων αντικρίζοντας την τηλεοπτική κάμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ