Ελληνικός Χρυσός: Μας δικαίωσε το ΣτΕ για Σκουριές – Οφείλει να συμμορφωθεί ο Σκουρλέτης - iefimerida.gr

Ελληνικός Χρυσός: Μας δικαίωσε το ΣτΕ για Σκουριές – Οφείλει να συμμορφωθεί ο Σκουρλέτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήρως δικαιωμένη από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δηλώνει η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η απόφαση αυτή αποδεικνύει πως η εταιτεία εκπλήρωσε στο ακέραιο όλες τις συμβατικές της υποχρεώσεις. Καλεί δε τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνο Σκουρλέτη να ευθυγραμμιστεί με την απόφαση της Δικαιοσύνης και τονίζει ότι οι ευθύνες για τυχόν παραλείψεις πρέπει να αναζητηθούν αλλού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικός Χρυσός:

«Η σημερινή υπ’ αριθμ. 3191/2015 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (που αφορά στη μεταλλουργική μονάδα χαλκού, χρυσού και θειικού οξέος Μαντέμ Λάκκου), συνιστά δικαίωση της Ελληνικός Χρυσός και αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας τη λειτουργία της με βάση τη νομιμότητα και την εκπλήρωση στο ακέραιο όλων των συμβατικών της υποχρεώσεων. Είναι πλέον σαφές πως αν υπάρχουν ευθύνες για παραλείψεις, θα πρέπει να αναζητηθούν αλλού…

Απομένει πλέον στο ΥΠΑΠΕΝ και στον αρμόδιο Υπουργό να ευθυγραμμιστεί με την απόφαση της δικαιοσύνης.

Κατά τα λοιπά ισχύει πλήρως η χθεσινή επιστολή του διευθύνοντος συμβούλου της Ελληνικός Χρυσός, Μιχάλη Θεοδωρακόπουλου, προς τον Υπουργό ΠΑΠΕΝ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ