Βάλαμε την κλήρωση του Ολυμπιακού στον προσομοιωτή! - iefimerida.gr

Βάλαμε την κλήρωση του Ολυμπιακού στον προσομοιωτή!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 18:45 ξεκινά η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μονακό και η αγωνία κορυφώνεται για τους φίλους του Ολυμπιακού. Ο προσομοιωτής πάντως έδειξε κάποια δεδομένα που ίσως εμφανιστούν το απόγευμα.

Ποιοι είναι οι 4 επικρατέστεροι όμιλοι για τους ερυθρόλευκους μετά από 100.000 κληρώσεις και ποια 4άδα εμφανίστηκε λιγότερο; Με ποιες ομάδες είναι μαθηματικά πιο πιθανό να "πέσει" η ομάδα του Πειραιά και για ποιες χώρες... ετοιμάζει βαλίτσες;

Η ώρα της κλήρωσης πλησιάζει για τον Ολυμπιακό και τους υπόλοιπους 31 μονομάχους που θα στελεχώσουν τους φετινούς ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το απόγευμα τα μπαλάκια της ΟΥΕΦΑ θα πάρουν τον λόγο και θα συγκεντρώσουν τα καρφωμένα βλέμματα παικτών, προπονητών, παραγόντων και εκατομμυρίων φιλάθλων σε όλο τον κόσμο. Από το βράδυ της Tετάρτης που τα κλείδωσαν οριστικά οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση, οι προβλέψεις, οι προτιμήσεις και οι… μαντεψιές δίνουν και παίρνουν.

Διαβάστε όλη την είδηση ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μονακό κλήρωση Τσάμπιονς Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ