Νέοι στόχοι για την επίθεση της ΑΕΚ - Εντός της ημέρας αποφασίζει η διοίκηση - iefimerida.gr

Νέοι στόχοι για την επίθεση της ΑΕΚ - Εντός της ημέρας αποφασίζει η διοίκηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σαφάρι για εύρεση ενός αξιόπιστου επιθετικού συνεχίζεται στην ΑΕΚ και κάθε ημέρα που περνάει στη μεταγραφολογία προστίθενται όλο και περισσότερα ονόματα.

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν ακόμη και σήμερα όσον αφορά την απόφαση απόκτησης ενός επιθετικού, ο οποίος όχι μόνο θα καλύψει το κενό από τον τραυματισμό του Ράφικ Τζεμπούρ αλλά θα δώσει και μια έξτρα λύση στον Τραϊανό Δέλλα.

Εκτός από τους Ιμπίσεβιτς και Ντέβιτς, στην ΑΕΚ εξετάζονται οι περιπτώσεις των Κόρντομπα της Γρανάδα και Φερέιρα της Σαχτάρ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα», ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έκανε επαφές με τη Γρανάδα για τον 22χρονο Κολομβιανό φορ Γιόν Κόρντομπα. Η άλλη λύση που έχει στα υπόψη του ο «Μίλο» είναι αυτή του 24χρονου Αργεντινού Φακούντο Φερέιρα. Για χάρη του η Σαχτάρ δαπάνησε το 2013 περίπου 4 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από τη Βελέζ, ωστόσο δεν κατάφερε να πιάσει στην Ουκρανία, όπου επέστρεψε μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Νιούκαστλ. Και σε αυτή την περίπτωση τίθεται θέμα μόνο δανεισμού του παίκτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Γρανάδα επιθετικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ