Champions League: Πέρασε... αέρα η Μάντσεστερ – Αποκλεισμός για ΑΠΟΕΛ - iefimerida.gr

Champions League: Πέρασε... αέρα η Μάντσεστερ – Αποκλεισμός για ΑΠΟΕΛ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με συνολικό σκορ 7-1 πέρασε στους ομίλους του Champions League, εκεί όπου δεν θα βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ.

Οι «μπέμπηδες» με σούπερ Ρούνει και το εμφατικό 0-4 κέρδισαν εκτός έδρας την Μπριζ, ενώ ο ΑΠΟΕΛ στα τελευταία λεπτά ισοφαρίστηκε σε 1-1 από την Αστάνα στην Κύπρο και γνώρισε τον αποκλεισμό-σοκ. Πρόκριση για ΤΣΣΚΑ Μόσχας που με το 3-1 κάλυψε την ήττα στο πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία, ενώ πέρασαν απόψε επίσης η ΜΠΑΤΕ και η Λεβερκούζεν.

Τα αποψινά αποτελέσματα:

ΑΠΟΕΛ – Αστάνα 1-1 (1-2)

Παρτιζάν – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 2-1 (2-2)

Λεβερκούζεν – Λάτσιο 3-0 (3-1)

Κλαμπ Μπριζ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4 (7-1)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3-1 (4-3)

Στους ομίλους του Champions League πέρασαν από τα πλέι οφ: Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μάλμε, Βαλένθια, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Αστάνα, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Λεβερκούζεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το απόγευμα της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων του Champions League, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει στην κληρωτίδα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ