Ο Καμμένος επιμένει: Υπηρέτησε στην ΕΥΠ ο αστυνομικός που οργάνωσε την επίθεση με τα αβγά - iefimerida.gr

Ο Καμμένος επιμένει: Υπηρέτησε στην ΕΥΠ ο αστυνομικός που οργάνωσε την επίθεση με τα αβγά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά την διάψευση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με την οποία άδειασε εντελώς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος επιμένει ότι ο αστυνομικός που κατήγγειλε ότι κρύβεται πίσω από την επίθεση με αβγά εναντίον του στην Κω, υπηρέτησε στην ΕΥΠ.

Σε δήλωσή τους οι ΑΝΕΛ υποστηρίζουν ότι ο αστυνομικός τον οποίο ο ίδιος κατονόμασε ως Σταύρο Κοτσιόπουλο, είναι υπαρκτό πρόσωπο και μάλιστα υπηρετούσε στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών το διάστημα από το 2006 έως το 2008.
«Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετούσε στην ΕΥΠ από το 2006 έως το 2008 και μας προβληματίζει για ποιο λόγο το αποκρύπτει ο διοικητής της ΕΥΠ», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ΑΝΕΛ.

Η διευκρίνιση Καμμένου για την χρονολογία που υποστηρίζει ότι υπηρέτησε στην ΕΥΠ ο εν λόγω αστυνομικός, έρχεται μετά την ανακοίνωση του υπ. ΠΡΟΠΟ ότι «μετά από ενδελεχή έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προέκυψε ότι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί σε αυτήν αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος ΕΥΠ αστυνομικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ