Εφηβη έγκυος ξύπνησε στο φέρετρο μετά την κηδεία της και πέθανε από ασφυξία [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Εφηβη έγκυος ξύπνησε στο φέρετρο μετά την κηδεία της και πέθανε από ασφυξία [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία 16χρονη έγγυος ξύπνησε στο φέρετρό της και ούρλιαζε για βοήθεια μία ημέρα μετά την κηδεία της, αλλά πέθανε πριν καταφέρουν να την σώσουν.

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες δείχνουν τους συντετριμμένους συγγενείς της Νέισι Περέζ γύρω από το φέρετρο με το σπασμένο τζαμάκι, να προσπαθούν να το ανοίξουν, επειδή άκουσαν ουρλιαχτά.

Οταν έβγαλαν το πτώμα του κοριτσιού διαπίστωσαν ότι το φέρετρο είχε σπάσει από μέσα και οι άκρες των δακτύλων της κοπέλας ήταν μελανιασμένες. Ομως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, δεν βρήκαν σημεία της ζωής και αργότερα την επέστρεψαν στο νεκροταφείο και την έθαψαν ξανά στο ίδιο μαυσωλείο.

Η Περέζ ήταν τριών μηνών έγκυος και έπεσε αναίσθητη ένα βράδυ που σηκώθηκε για να χρησιμοποιήσει την εξωτερική τουαλέτα στο σπίτι της στο La Entrada, της δυτικής Ονδούρα.

Αρχικά οι συγγενείς της πίστευαν ότι μπορεί να κατέρρευσε από κρίση πανικού αφού άκουσε πυροβολισμούς στην περιοχή. Αλλά όταν η έφηβη άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα, οι θρήσκοι γονείς της κάλεσαν τον τοπικό ιερέα γιατί πίστεψαν ότι είχε καταληφθεί από ένα κακό πνεύμα.

Οι συγγενείς είπαν πως ο ιερέας προσπάθησε να την ξορκίσει, αλλά έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τρεις ώρες αργότερα οι γιατροί τους είπαν ότι είχε πεθάνει.

Η Περέζ θάφτηκε στο νυφικό με το οποίο παντρεύτηκε πρόσφατα. Μια ημέρα μετά την κηδεία της, ο σύζυγός της Ρούντι Γκονζάλες είχε επισκεφθεί τον τάφο της, όταν άκουσε χτύπους και ουρλιαχτά στο εσωτερικό του τάφου και ενημέρωσε τους συγγενείς της. Το βίντεο δείχνει τα απελπισμένα μέλη της οικογένειας να προσπαθούν να σπάσουν τον τάφο για να τη βγάλουν.

Ο Γκονζάλες είπε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό: «Ημουν πληγωμένος επειδή έχασα την αγαπημένη μου τόσο ξαφνικά. Ηθελα να είμαι κοντά της. Οπως έβαλα το χέρι μου στον τάφο της, μπορούσα να ακούσω τους θορύβους στο εσωτερικό. Ακουσα χτύπους και τη φωνή της να καλεί σε βοήθεια. Ηταν μία μέρα μετά την κηδεία. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν εκστασιασμένος, γεμάτος ελπίδα»

Ο εργαζόμενος στο νεκροταφείο Χεσούς Βιλανουέβα είπε ότι είχε ακούσει κι εκείνος θορύβους από τον τάφο. Ημουν πεπεισμένος ότι οι κραυγές προέρχονταν από κάπου αλλού. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι υπήρχε κάποιος ζωντανός εκεί. Εκείνο το απόγευμα ο σύζυγος του κοριτσιού ήρθε σε μένα και μου είπε ότι είναι ζωντανή. Επικράτησε πανικός. Η οικογένεια έφτασε κι άρχισε να σπάει τον τάφο φωνάζοντας το όνομά της»

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο στο Σαν Πέδρο Σούλα μέσα στο φέρετρο της, ωστόσο παρόλο που οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν όλες οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν έδειξαν ότι ήταν κλινικά νεκρή.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι τη νύχτα που έπεσε «νεκρή», η Πέρεζ υπέστη μια σοβαρή κρίση πανικού, ή καταπληξία που σταμάτησε προσωρινά τη δραστηριότητά της καρδιά της και τελικά πέθανε από ασφυξία μέσα στο κλειστό φέρετρο.

Η ξαδέλφη της Καρολίνα Περέζ το επιβεβαιώνει: «Οταν ανοίξαμε τον τάφο και έβαλα το χέρι μου στο σώμα της ήταν ακόμη ζεστό, και ένιωσα αμυδρό καρδιακό παλμό. Είχε γρατσουνιές στο μέτωπό της και μώλωπες στα δάχτυλά της. Φαινόταν σαν να είχε προσπαθήσει απεγνωσμένα να βγει από το φέρετρο.

Εφηβη έγκυος ξύπνησε στο φέρετρο μετά την κηδεία της και πέθανε από ασφυξία [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Εφηβη έγκυος ξύπνησε στο φέρετρο μετά την κηδεία της και πέθανε από ασφυξία [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ονδούρα έφηβη έγκυος κηδεία νεκρή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ