Τσίπρας: Στόχος εντολή τετραετίας - Μην κάνουμε τις εκλογές εμφύλιο της Αριστεράς - iefimerida.gr

Τσίπρας: Στόχος εντολή τετραετίας - Μην κάνουμε τις εκλογές εμφύλιο της Αριστεράς

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μην μετατραπεί η εκλογική μάχη σε εμφύλιο της Αριστεράς, ήταν το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος του κόμματος, όπως εξήγησε, είναι να λάβει καθαρή εντολή τετραετίας, με τον ελληνικό λαό να κρίνει πως πάλεψε ορθά σε μια σκληρή διαπραγμάτευση.

Παράλληλα, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα προβάλλει ένα αριστερό πρόγραμμα διακυβέρνησης σε αντιπαράθεση τόσο με τη νεοφιλελεύθερη δόμηση της Ευρώπης όσο και στο εσωτερικό.

Μάλιστα, απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με συστημικές δυνάμεις του πολιτικού συστήματος.

Στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΓ- υπό τη διευρυμένη της σύνθεση- ξεκίνησε η προεκλογική προετοιμασία του κόμματος. Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «σε κλίμα ομοφωνίας , τονίστηκε ότι το κόμμα προχωρά ενωμένο στις εκλογές, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα συνεδριάσουν και οι επιτροπές προετοιμασίας του εκλογικού αγώνα (πρόγραμμα-επικοινωνία-ψηφοδέλτια- οργανωτικό)».

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε για το προσεχές Σαββατοκύριακο, η σύγκληση πανελλαδικής συνδιάσκεψης, με συμμετοχή των μελών της ΚΕ, των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και θα αποφασιστεί το εκλογικό-κυβερνητικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ