Οι στιγμές που ο Μέσι γίνεται κοινός θνητός - Εφιάλτης τα πέναλτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι στιγμές που ο Μέσι γίνεται κοινός θνητός - Εφιάλτης τα πέναλτι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως ο Λιονέλ Μέσι έχει τρωτό σημείο. Μπορεί να είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, όμως όταν στέκεται απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να εκτελέσει πέναλτι, μεταμορφώνεται. Συνέβη ξανά κόντρα στην Μπιλμπάο.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα έχει καταρρίψει όποιο ρεκόρ υπάρχει στον πλανήτη, σκοράρει ακατάπαυστα όμως εξακολουθεί να μην μπορεί να βελτιώσει το ποσοστό του από την άσπρη βούλα. Στην πρεμιέρα των Καταλανών απέναντι στην Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» ο Ιραϊθόθ τον νίκησε πέφτοντας στη δεξιά του γωνία και αύξησε το ποσοστό αποτυχίας του σε 22%.

Ο Μέσι σε 63 εκτελέσεις πέναλτι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έχει αποτύχει 14 φορές ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι χαμένες προσπάθειές του, βρήκαν εστία, με τις 12 να αποκρούνται από τους γκολκίπερ και τις δύο να σημαδεύουν το δοκάρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι πέναλτι Μπαρτσελόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ