Μύρισε… ΑΕΚ ξανά στην Super League – Επιστροφή με νίκη (3-0) επί του Πλατανιά - iefimerida.gr

Μύρισε… ΑΕΚ ξανά στην Super League – Επιστροφή με νίκη (3-0) επί του Πλατανιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε 35.000 οπαδούς της η ΑΕΚ γύρισε ξανά στην Super League και πήρε τη νίκη με 3-0 επί του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας με το ξεκίνημα ότι φέτος θα είναι πολύ δυνατή και ανταγωνιστική.

Η Ενωση είχε την κατοχή της μπάλας, είχε τις φάσεις και κατάφερε να σκοράρει με τον Βάργκας στο 27, τον Γκάλο στο 47’ και τον Αραβίδη στο 58’. Στο 75’ ο Δέλλας έβαλε τον Μπουονανότε στο ντεμπούτο του στα «κιτρινόμαυρα» με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

Το πρωτάθλημα της Super League είχε αρχίσει νωρίτερα με δύο εκτός έδρας νίκες. Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 2-0 μέσα στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό, ενώ ο Ηρακλής με 1-0 την Καλλονή στην Μυτιλήνη. Τα γκολ για την ομάδα της Τρίπολης έβαλαν οι Μπερτόλιο (25’) και Γιάννου (63’), ενώ για τον Ηρακλή σκόραρε ο Περόνε στο 7’.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Πλατανιάς Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ