Ο Λαφαζάνης υπερασπίζεται την Ζωή από τον Τσίπρα: Εσείς είστε μνημονιακοί δικτάτορες - iefimerida.gr

Ο Λαφαζάνης υπερασπίζεται την Ζωή από τον Τσίπρα: Εσείς είστε μνημονιακοί δικτάτορες

PHASMA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή του το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Λαϊκή Ενότητα, σπεύδει να υπερασπιστεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα «πυρά» του συνομιλητών του Αλέξη Τσίπρα που κάνουν λόγο περί παραληρήματος και ύφος δικτάτορα της Προέδρου της Βουλής.

«Οι άνθρωποι του Μεγάρου Μαξίμου προφανώς συγχέουν την μνημονιακή δικτατορία που έχει επιβληθεί στη χώρα- δυστυχώς και με δική τους ευθύνη εσχάτως- με τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, την οποία οφείλει να υπερασπίζεται με απαρέκκλιτη συνέπεια η Προεδρία της Βουλή», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και συνεχίζουν:

«Όσο για τα περί «μηδενισμού της διαπραγματευτικής προσπάθειας της κυβέρνησης», αυτό μάλλον ως … ευφημισμός ακούγεται απέναντι σε μια “διαπραγμάτευση” που οδήγησε σε ένα τρίτο μνημόνιο, το οποίο απειλεί να λειτουργήσει ως χαριστική βολή στη χώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ