Λαπαβίτσας: Ο Τσίπρας είναι μνημονιακός πρωθυπουργός - iefimerida.gr

Λαπαβίτσας: Ο Τσίπρας είναι μνημονιακός πρωθυπουργός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέση για μια ακόμη φορά υπέρ του εθνικού νομίσματος πήρε ο Κώστας Λαπαβίτσας κατηγορώντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα ότι έχει κάνει πλέον στροφή 180 μοιρών και τον χαρακτήρισε «μνηνομιακό πρωθυπουργό».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη ότι η δραχμή θα αποτελέσει ένα εργαλείο ώστε να εφαρμοστεί στην Ελλάδα ένα διαφορετικό πρόγραμμα και εξήγησε ότι «Αντιμνημονιακός μέσα στο ευρώ δεν μπορεί να υπάρξει».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ o κ. Λαπαβίτσας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι αποδέχθηκε το μνημόνιο και επέλεξε την «εύκολη λύση». Σημείωσε επίσης ότι το μνημόνιο είναι κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού και πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να έχει μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς.

Οσον αφορά τις εκλογές, ο βουλευτής του κόμματος επανέλαβε πως πρέπει να εκφραστεί το αντιμνημονιακό αίσθημα του λαού, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κόμμα Λαφαζάνη, αλλά ότι απλά χρειάζεται ένα «μέτωπο».

Ωστόσο, τόνισε ότι ο λαός πρέπει να γνωρίζει ποιος είναι αυτός ο «άλλος δρόμος», ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι αυτή είναι και η επιθυμία των Ελλήνων, αφού στο δημοψήφισμα είπαν «όχι» στη μνημονιακή πολιτική.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ