Έγραψε στο twitter πως οι γάμοι ομοφυλοφίλων μοιάζουν με γάμους ζώων - iefimerida.gr

Έγραψε στο twitter πως οι γάμοι ομοφυλοφίλων μοιάζουν με γάμους ζώων

Ντέιβιντ Κάμερον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοτικός σύμβουλος και μέλος του κόμματος των Συντηρητικών του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον έκανε μια απίστευτη γκάφα στο twitter που του στοίχισε την θέση του.
Σύμφωνα με τα βρετανικά media o σύμβουλος Τζέιμς Μάλιφ την ώρα που στο συνέδριο των Συντηρητικών ο Κάμερον ανακοίνωνε την πρόθεσή του να νομιμοποιήσει τους ομοφυλόφιλους γάμους στη Μεγάλη Βρετανία, ο ίδιος έγραφε στο twitter « Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο πρωθυπουργός κάνει λάθος σε αυτό το ζήτημα. Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε και τους γάμους μεταξύ των ζώων»
Το απίστευτα ρατσιστικό σχόλιο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί από Δημοτικός Σύμβουλος του Wycombe, ενώ εκπρόσωπος του Συντηρητικού Κόμματος έκανε την ακόλουθη δήλωση « Αυτά τα σχόλια είναι απαράδεκτα»
Πάντως ο ίδιος ο Μάλιφ ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να κάνει ρατσιστικό σχόλιο, τόνισε πως ο ίδιος δεν είναι anti-gay και είπε πως απλά ήθελε να σχολιάσει την πολιτική του Κάμερον

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ