Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας παίζει με τα νεύρα όλων - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας παίζει με τα νεύρα όλων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα νεύρα όλων παίζει ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ακολουθώντας έναν «παλαιοκομματικό» τρόπο διακυβέρνησης.

«Ο Πρωθυπουργός ακολουθεί έναν παρωχημένο, παλαιοκομματικό θα έλεγα, τρόπο διακυβέρνησης: Μην αποφασίζεις τίποτα πριν φτάσουν τα πράγματα στο απόλυτο αδιέξοδο», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού από την Παλαιοχώρα Χανίων.

Οπως επεσήμανε, η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και στη διαπραγμάτευση, το μεταναστευτικό και την ψήφο εμπιστοσύνης ή τις πρόωρες εκλογές.

«Ο κ. Τσίπρας παίζει με τα νεύρα όλων και κυρίως με τα νεύρα αυτών που παράγουν και δημιουργούν και αυτών που θέλουν να επιστρέψουν στις δουλειές τους, που έχουν κηρύξει στάση εργασιών», δήλώσε, χαρακτηριστικά, και κατέληξε:

«Όλοι σήμερα λένε ας γίνει κάτι επιτέλους, ας τελειώνει η αβεβαιότητα. Έτσι όταν κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός αποφασίσει, τότε όλοι αυτοί θα πουν δεν είναι η σωστή απόφαση αλλά ας τελειώνουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ