Ποινικές κυρώσεις για τα βουνά από σκουπίδια - iefimerida.gr

Ποινικές κυρώσεις για τα βουνά από σκουπίδια

υγειονομική διάταξη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκτακτη υγειονομική διάταξη και αυστηρές ποινικές κυρώσεις για τα βουνά από σκουπίδια που έχουν σχηματιστεί στο λεκανοπέδιο , πρόκειται να εφαρμοστούν από τον υπουργό Υγείας, Αντρέα Λοβέρδο, όπως ανακοίνωσε στην ολομέλεια της Βουλής.

Μετά τις αυτοψίες εμπειρογνωμόνων του ΚΕΕΛΠΝΟ σε διάφορα σημεία της Αθήνας, οι ειδικοί υποστήριξαν ότι η συσσώρευση σκουπιδιών αποτελεί μία υγειονομική βόμβα, ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως θα πρέπει να προστατευτούν σχολεία και κατοικημένες περιοχές. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του: «ειδικά σε πηγές μόλυνσης κοντά σε σχολεία και πυκνοκατοικημένες περιοχές θα είμαστε αυστηροί. Ο νόμος είναι αυστηρός. Εμείς θέλουμε να παρέμβουμε προστατευτικά για την δημόσια υγεία και όχι να περιορίσουμε τους κοινωνικούς αγώνες», ξεκαθαρίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι οποιαδήποτε απόφαση κατά των απεργών θα βγει με βάση το «δημόσιο καλό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ