Κυνηγητό της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον Καστανίδη για μία συνέντευξη Τύπου - iefimerida.gr

Κυνηγητό της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον Καστανίδη για μία συνέντευξη Τύπου

Χάρης Καστανίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σίριαλ μετατράπηκε η συνέντευξη Τύπου του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη, καθώς από το πρωί οι συνεργάτες του αλλάζουν συνεχώς σημεία, εξαιτίας των καταλήψεων στα δημόσια κτίρια από τους εργαζόμενους της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Προς το παρόν το ραντεβού με τους δημοσιογράφους είναι για τις 5 στη Βουλή.

Η οδύσσεια όμως του υπουργού ξεκίνησε λίγο πριν από το μεσημέρι. Αρχικώς η συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών ήταν προγραμματισμένη για τη μία στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ κατέλαβαν τις εισόδους, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να δοθεί εκεί η συνέντευξη. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, στην οδό Δραγατσανίου. Ωστόσο και αυτό το κτίριο τελούσε υπό κατάληψη από εργαζομένους στην Γενική Γραμματεία, ενώ έσπευσαν για συμπαράσταση και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ.

Στη συνέχεια ο κ. Καστανίδης επιχείρησε να μιλήσει από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, όμως για μία ακόμη φορά τον πρόλαβαν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, καθώς έφτασαν πρώτοι έξω από το κτίριο με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να δοθεί και πάλι η συνέντευξη Τύπου.

Τελικά ο υπουργός Εσωτερικών θα μεταβεί στη Βουλή, στις πέντε το απόγευμα. Εάν όμως δημιουργηθεί εκ νέου πρόβλημα, τότε δεν θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, αλλά οι αποφάσεις θα δημοσιοποιηθούν με ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ