Μυστήριο με την... εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον: Δεν πήγε στο γάμο φίλου της στο παρά πέντε -Μαζί Γουίλιαμ-Πίπα - iefimerida.gr

Μυστήριο με την... εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον: Δεν πήγε στο γάμο φίλου της στο παρά πέντε -Μαζί Γουίλιαμ-Πίπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα ήταν έτοιμα για τον τέλειο γάμο: Το σκηνικό σαν καρτ ποστάλ, σε ένα παραθαλάσσιο χωριό, η όμορφη νύφη πανέτοιμη και ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας παρών για να συμμετάσχει στους εορτασμούς.

Ωστόσο, υπήρχε κάποιος που έλαμπε δια της απουσίας του. Η Κέιτ Μίντλετον. Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν να πάνε μαζί στο γάμο φιλικού τους ζευγαριού μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπως μαρτυρά το γεγονός ότι στη δεξίωση υπήρχε σε τραπέζι κανονικά καρτελάκι με το όνομά της.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πήγε στο γάμο παρέα με την Πίπα Μίντλετοον «Κανείς δεν ξέρει γιατί δεν ήρθε η Κέιτ. Ολοι μιλούσαν για αυτή την απουσία το επόμενο πρωί στην αίθουσα που πήραμε το πρωινό. Μάλιστα ο Γουίλιαμ και η Πίπα έμειναν και την επόμενη ημέρα του γάμου στο ξενοδοχείο όπου μέναμε όλοι οι καλεσμένοι.

Η συγκεκριμένη απουσία της Κέιτ Μίντλετον έχει δημιουργήσει σούσουρο στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς είναι μία από τις πολλές κοινωνικές εμφανίσεις που έχει ακυρώσει η δούκισσα του Κέιμπριτζ μετά τη γέννηση της πριγκίπισσας Σαρλότ.

Ωστόσο, κάτι άλλο που σημειώνουν οι Βρετανοί είναι το γεγονός ότι παρότι μέχρι πριν από το δικό της γάμο με τον Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον είχε δώσει το παρόν σε πολλούς γάμους φίλων της, μετά... τους αποφεύγει συστηματικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τότε ο Γουίλιαμ έχει πάει σε τουλάχιστον πέντε γάμους μόνος του και ο λόγος δεν ήταν πάντα ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ έμενε πίσω με τα παιδιά. Στο γάμο του στενού φίλου του Γουίλιαμ Τομ βαν Στράουμπινζ το 2013, ενώ ο Δούκας του Κέιμπριτζ είχε πάει η Κέιτ Μίντλετον όχι απλά δεν τον είχε συνοδεύσει, αλλά την ίδια ώρα την είχαν εντοπίσει να κάνει τα ψώνια της!

Το παλάτι, πάντως, αρνείται να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ