22χρονη παντρεύεται τον κατά 36 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της - «Δεν το κάνω για τα λεφτά του» [εικόνες] - iefimerida.gr

22χρονη παντρεύεται τον κατά 36 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της - «Δεν το κάνω για τα λεφτά του» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχουν σχέση παρά το γεγονός ότι η διαφορά ηλικίας τους είναι τεράστια. Παρά τα 36 ολόκληρα χρόνια που τους χωρίζουν και παρά τα επικριτικά σχόλια, η 22χρονη Κάρλι Κινγκ και ο 58χρονος Μπίλι Πότερ από το Γούντμπριτζ του Σάφολκ, πρόκειται να παντρευτούν.

«Στην αρχή προσπαθήσαμε να το κρύψουμε λόγω της διαφοράς ηλικίας», λέει στην Daily Mail, η Κάρλι Κινγκ που συνεχίζει εξηγώντας ότι ένας ακόμα παράγοντας ήταν και το γεγονός ότι ο σύντροφός της έχει τρία παιδιά, τα οποία είναι μεγαλύτερα από την ίδια. Έτσι και οι δυο αποφάσισαν να το κρατήσουν κρυφό εκτός κι αν εξελισσόταν σε κάτι σοβαρό.

«Αλλά ο κόσμος το ανακάλυψε και ξεκίνησε να μιλάει πολύ για αυτό», λέει η Κινγκ και συνεχίζει:« Τα περισσότερα από όσα έλεγαν ήταν αρνητικά για να είμαι ειλικρινής. Έλεγαν ότι δεν θα διαρκούσε σε καμία περίπτωση, ότι τον κυνηγούσα για τα λεφτά του. Πολύ σκληρά πράγματα. Δεν ήταν καν προετοιμασμένοι να μας δώσουν ούτε μία ευκαιρία».

22χρονη παντρεύεται τον κατά 36 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της - «Δεν το κάνω για τα λεφτά του» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Κινγκ ήταν 18 χρονών. Ένα πρόβλημα στο αυτοκίνητο της τήν οδήγησε στον Πότερ για να το επιδιορθώσει. Τότε, όπως λέει, της φάνηκε γοητευτικός, η δική της εμφάνιση όμως ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με σήμερα μια και φορούσε γυαλιά και είχε κάποια παραπανίσια κιλά και έτσι εκείνος ούτε που την πρόσεξε.

Έξι μήνες μετά, όταν η Κινγκ ξεκίνησε να εργάζεται πίσω από την μπάρα μίας τοπικής παμπ, έχοντας χάσει αρκετά κιλά, μία επίσκεψη του Πότερ ήταν αρκετή για να ξεκινήσει η μεταξύ τους σχέση. «Ήταν περισσότερο παρέα παρά σχέση. Το πήγαμε αργά», θα πει η Κινγκ για την αρχή της σχέση τους.

22χρονη παντρεύεται τον κατά 36 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της - «Δεν το κάνω για τα λεφτά του» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πλέον το ζευγάρι μένει μαζί και όπως εξηγεί και οι δύο ήταν προετοιμασμένοι για πικρόχολα σχόλια από τους γύρω τους τα οποία κατά κάποιο τρόπο λόγω της επικρίτικότητας τους τούς ανάγκασαν να αποκαλύψουν την σχέση τους και στις οικογένειές τους.

Το ζευγάρι, πρόκειται να παντρευτεί το επόμενο Σάββατο, ενώ στα σχέδιά τους είναι να μεγαλώσουν και την οικογένειά τους.

22χρονη παντρεύεται τον κατά 36 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της - «Δεν το κάνω για τα λεφτά του» [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαφορά ηλικίας γάμος Αγγλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ