Παπαδημούλης: Εξαιρετικά πιθανές οι εκλογές τους επόμενους μήνες - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Εξαιρετικά πιθανές οι εκλογές τους επόμενους μήνες

EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα για εκλογές έστειλε για μία ακόμα φορά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι το ενδεχόμενο εκλογών είναι «εξαιρετικά πιθανό μέσα στους επόμενους μήνες».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαδημούλης, τόνισε ότι η αποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην κοινωνία είναι μεγάλη, ενώ επισήμανε ότι πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να εφαρμόσει ένα πιο συγκεκριμένο, πιο εφαρμοστικό και αποτελεσματικό πρόγραμμα για να δουλέψει εκεί που πονάει ο ελληνικός λαός.

Σε αυστηρό τόνο μίλησε και για τους εταίρους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οι Ευρωπαίοι δεξιοί μπορεί να μη μας γουστάρουν, αλλά είναι ρεαλιστές. Βλέπουν τα πράγματα, βλέπουν τα δεδομένα», είπε σχολιάζοντας τη στάση των εταίρων, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «αναγκάζονται να παραδεχτούν ως πραγματιστές ότι μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κάνουν διαπραγματεύσεις. Τα λάθη που έχουν κάνει τους έχουν καταστήσει σοφότερους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Παπαδημούλης Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ