Ισοπαλία 0-0 της ΑΕΚ με την Ιντερ στην Ιταλία - iefimerida.gr

Ισοπαλία 0-0 της ΑΕΚ με την Ιντερ στην Ιταλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό τεστ της ΑΕΚ με την Ιντερ στην Ανκόνα, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Με στόχο να διαπιστώσει αν η ομάδα του αντέχει στην πίεση ενός ανώτερου αντιπάλου, παρέταξε την ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας στο φιλικό παιχνίδι με την Ιντερ στην Ανκόνα και τα αποτελέσμα μάλλον ήταν θετικά για τον Έλληνα τεχνικό. Η ΑΕΚ, στημένη άριστα στην αμυντική τακτική και με επιλεγμένο σύστημα το 4-3-3 έκλεισε όλους τους διαδρόμους στους «νερατζούρι», οι οποίοι είχαν να επιδείξουν σε όλο το πρώτο ημίχρονο μόνο ένα καλό σουτ του Ικάρντι, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Μπαρόχα.

Στο 2ο μέρος, ο Δέλλας πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές και άλλαξε το σύστημά του σε 4-2-3-1 θέλοντας να τονώσει και λίγο την ομάδα του επιθετικά όμως η ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι εξακολουθούσε να κρατάει με σχετική ευκολία την Ιντερ μακριά από την περιοχή της, δεν κατάφερε να φανεί απειλητική. Αυτό συνέβη στο 74ο λεπτό όταν ο Γκάλο έβγαλε ωραία σέντρα όμως η κεφαλιά του Τζεμπούρ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Καλή στιγμή και μάλιστα διπλή είχε όμως και η Ιντερ, ξανά με κοντινό σουτ όμως αυτή τη φορά ήταν ο Ανέστης που κατάφερε να απομακρύνει την προσπάθεια του Κοντογκμπιά. Από την εκτέλεση κόρνερ, ο Ελληνας τερματοφύλακας χρειάστηκε να επέμβει ξανά σε σουτ του Μανάι. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα απείλησε και στο 89ο λεπτό όμως ο Ανέστης έπεσε στα πόδια του και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη πάντως όταν στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γροντής βγήκε τετ-α-τετ όμως πλάσαρε άουτ.

Οι συνθέσεις που ξεκίνησαν οι δύο ομάδες
Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόσιο, Μουρίγιο, Μιράντα, Χουάν Ζεσούς, Κοντόγκμπια, Γκνουκουρί, Μεδέλ, Μπρόζοβιτς, Γιόβετιτς, Ικάρντι
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ντίντακ, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Αραβίδης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ίντερ φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ