Μετά τη Γουόλ Στριτ οι «Αγανακτισμένοι» επεκτείνονται και στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Μετά τη Γουόλ Στριτ οι «Αγανακτισμένοι» επεκτείνονται και στο Λονδίνο

Γουόλ Στριτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου 4.000 άτομα αναμένεται να συμμετάσχουν στις ειρηνικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο στη βρετανική πρωτεύουσα, τις οποίες οργανώνει το κίνημα «Καταλάβετε το Χρηματιστήριο του Λονδίνου» ακολουθώντας το παράδειγμα των «αγανακτισμένων» της Γουόλ Στριτ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg εκπρόσωπος του κινήματος, οι διαδηλωτές θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Πάτερνοστερ, κοντά στα γραφεία της Bank of America, και της Goldman Sachs, και στη συνέχεια θα κατασκηνώσουν μπροστά από το Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Η ίδια, πρόσθεσε ότι «διαμαρτυρόμαστε ενάντια στις κοινωνικές και οικονομικές αδικίες. Τόσο ο οικονομικός τομέας, όσο και το πολιτικό και νομικό σύστημα, δεν λειτουργούν προς όφελος των απλών ανθρώπων σαν κι εμάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ